Kunskapstjänster

Med våra tjänster ser vi till att IoT fungerar för att ge ditt företag bättre resultat, både operativt och affärsmässigt. Tjänsterna sträcker sig från rådgivning och implementering till utbildning och teknisk support.

Rådgivning

Rådgivningen ges till företag framförallt i definitions- och planeringsfasen i samarbete med kunden. Arbetet kan inkludera omvärldsbevakning, benchmarking, processdesign, problemanalys som en del av den övergripande strategin, samt genomförandeplanering för att förbättra prestanda, minska risker, och främja efterlevnad av förordningar. Resultaten omvandlas till bedömning av avkastningsgrad och nyckeltal (KPI) för positiv inverkan på verksamheten.

Implementering

Implementeringstjänsterna ger den bästa arkitekturen och rätta lösningarna för din verksamhet. Vi hjälper dig att konfigurera system och driftsätta med ingen eller minimal störning i pågående verksamhet, samt optimera befintlig teknik för att öka effektiviteten. Säkerställ full återanvändning av kundens existerande infrastruktur med öppna API:er.

Utbildning

Våra utbildningstjänster tillhandahålla utbildning med två huvudsyften: 1. Bekanta beslutsfattare med de nya möjligheter som 2Connect™ medför; 2. Interaktivt förbereda användarna att hantera och utnyttja systemet på bästa sätt. Projektteamet involverar Free2moves ingenjörer för att utveckla ett kundanpassat utbildningsprogram för bästa praxis. Vi kan justera utbildning som passar kundens schema och utbildningspreferenser.

Teknisk support

Lös problem snabbare, förbättra den operativa effektiviteten och minska risken för driftstörningar. Flexibiliteten i hård- och mjukvara gör att den kan snabbt täcka nya behov. 2Connect™ Total Care ger dig mer tid till att fokusera på affärsutveckling, samtidigt som din infrastruktur underhålls proaktivt.