Cinque Terre

Free2Move börjar året med ett nytt rekordkvartal

NGM Nordic SME-listade Free2Move Holding AB - specialiserade på att förbättra fastigheters driftnetto - har ökat orderstocken för sjätte kvartalet i följd.

För sjätte kvartalet i rad ökar orderstocken med fortsatt hög omsättning! Sedan årsskiftet har orderstocken ökat med ca 9,2 Mkr till ca 41,8 Mkr. Omsättningen om ca 11,2 Mkr för Q1 2023 överstiger genomsnittliga omsättningen per kvartal 2022 om ca 9,6 Mkr. Vår ständiga strävan att tillsammans med våra kunder förbättra våra produkter och tjänster har lett till detta imponerande resultat. Kostnadsbesparingarna hänförliga till att använda Free2Move överträffar ofta våra kunders förväntningar.

Ordrar tecknade Q1: ca 20,4 Mkr

Orderstock Q1: ca 41,8 Mkr

Omsättning Q1: ca 11,2 Mkr

Under första kvartalet 2023 har vi utökat vår kundbas och försäljningskurvan fortsätter att peka uppåt. Vi har även gjort betydande framsteg inom digitaliseringen av affären för solceller och ventilation, inklusive vår egen plattformslösning 2Connect, genom utveckling av nya produkter och tjänster. 2Connect kan idag erbjuda kundunika service- och supportlösningar för varje enskild kund. Då all relevant data passerar via 2Connect kan vi även erbjuda eftermarknadsköp av både produkter och tjänster som skräddarsys för varje unik fastighet. Detta ger våra kunder ännu fler valmöjligheter att spara pengar.

Vi passar på att tacka alla våra kunder för att de har valt oss som leverantör och vi ser fram emot att fortsätta att överträffa deras förväntningar under framtida kvartal. Vår strävan efter kvalitet och vår passion för att hitta nya sätt för våra kunder att spara pengar är nyckeln till vår framgång. Vi är fast beslutna att fortsätta att leverera högsta kvalitet på alla områden av vår verksamhet.

Länk till artikel: www.beQuoted.com/bolag/free2move/pressmeddelande/free2move-borjar-aret-med-ett-nytt-rekordkvartal-104245/a

Dela texten med andra: